2018. január 29., hétfő

Greenwich Park & hajókázás

Dupla szabadnap <3

Ráadásul mindkettőnknek , mindez napos & felhős 14 fokkal társítva. Of course útra keltünk. Most nem volt nagy kedvünk egy teljes napos nagy utazáshoz, így csak egy újabb londoni parkot fedeztünk fel. Greenwich Park-ba mentünk. Kutty örült, és ilyenkor látszik nagyon, h emnnyire igényli, h menjünk kirándulni. Új környezet, új szagok . . . az elején látszott is, h kicsit meg van szeppenve. Tartott legalább 5 percig. :D És legalább 15ig, hogy megfetrengjen vmiben.  Ami azért is jó, mert előző reggel folyós sz*rban fetrengett és fürdetéssel indult a nap.  Most szerencsére csak fű és sár volt. Rohangált vizslával, meg csak körbe-körbe, labdáztunk, a pubban ahova ebédelni beültünk már ki is dőlt.

Hazafele a busz helyett a hajót választottuk, gyorsabb & kényelmesebb és Bo kíváncsiak voltunk Bo, hogy viselkedik. Nagyon természetesen vette. Kint ültünk le és a hnagos zaj sem zavarta. Ott is elaludt.





Választási kampányfotó











Greenwich Market-en a The Coach and Horses pub-ba ültünk be, Egy picit pici, de lehet csak a vasárnapi tömeg miatt tünt úgy. Egy kedves család már végzett, látták, h elég sokan várunk, így megkaptuk az asztalukat.  
Az ebéd finom volt, habár nekem nem elég fűszeres, de némi só & bors segített rajta.
Lehet, h a kutyának is leesett egy kis csirke & marha és répa az asztal alá. :D



Turista kutya :)





Családi portré

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése